• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смерть от лаваша: чем кормят киевлян

    Опубликовано: 2013-11-14 07:03:00
    Співробітники відділу ветеринарної міліції ГУМВС України в місті Києві в орендованому складському приміщенні, розташованому на вулиці Дегтярівській, виявили підпільний цех з виготовлення лавашів. Їх продавали по ціні одна гривня за штуку.
     
    Як розповів начальник столичної ветеринарної міліції підполковник Олександр Овчаренко:«Перевірений суб’єкт господарювання діяв в незадовільному санітарному стані.
     
    Лаваші тут виготовляли не зважаючи на те, що поруч знаходився газовий балон з пропаном, металевий брухт, бочки, каністри, гума.
     
    В цеху взагалі була відсутня каналізація, гаряча та холодна вода, миючі та дезінфікуючі засоби, спецодяг для персоналу. У всіх них були відсутні медичні книжки, як того потребують Державні санітарні норми».
     
    До того ж, «ветеринарам в погонах» не було надано будь-яких дозвільних документів на функціонування цього цеху та документів на продукцію, з якої взагалі виготовлявся лаваш. На момент проведення перевірки в цеху знаходилось понад 100 кг готової продукції.
     
    По результатам перевірки складено відповідний акт. Матеріали направлено до Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві для прийняття рішення по суті.
     
    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.