• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве арестовали особенно опасного преступника, скрывавшегося 2 года

    Опубликовано: 2013-11-12 07:43:00
    Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) затримало в Києві особливо небезпечного злочинця, який перебував у розшуку з 2011 року як підозрюваний у скоєнні особливо тяжких злочинів.
     
    Під час затримання міліція вилучила в нього пістолет «Вальтер» та набої, передає прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України (ГУ МВС) в Києві.
     
    Зокрема, затриманого підозрюють у розбійному нападі із застосуванням вогнепальної зброї на 44-річного киянина, під час якого він забрав особисті речі та 1 тис. дол.
     
    Кримінальне провадження було відкрито за ч. 2 ст. 187 Кримінального Кодексу України (КК) — «розбій». Санкції статті передбачають позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна. Крім того, йому оголошено повідомлення про підозру за ст. 257 КК «бандитизм» (від п'яти до 15 років тюрми).
     
    Затриманий має декілька судимостей та провів в ув'язненні понад 10 років.
     
    УБОЗ ГУ МВС України в місті Києві з'ясовує наразі можливу причетність затриманого до вчинення інших злочинів у Києві.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.