• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «В тихом омуте»: киевский главбух за два года украл 2 миллиона

    Опубликовано: 2013-11-07 07:03:00
    Святошинський районний суд столиці оголосив вирок колишньому головному бухгалтеру приватного товариства, за звинуваченням її у привласненні та розтраті коштів підприємства в особливо великих розмірах, інформує прес-служба прокуратури Святошинського району міста Києва
     
    Встановлено, що маючи доступ до банківської системи та поточних рахунків фірми, яка займалась продажем керамічної плитки та сантехніки, жінка-посадовець протягом двох років незаконно перевела з рахунків товариства на власну кредитну картку 1,9 млн гривень.
     
    Фінансові махінації головний бухгалтер здійснювала прямо на робочому місці, так би мовити, не відходячи від каси. На вкрадені кошти зловмисниця встигла купити будинок, земельну ділянку на Київщині, а також два автомобіля. Частину привласнених коштів, у сумі понад 400 тис. гривень колишній бухгалтер підприємства відшкодувала під час досудового розслідування.
     
    У ході судового процесу жінка повністю визнала свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».
     
    За рішенням суду зловмисниця отримала покарання у вигляді 7 років ув’язнення з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати керівні посади упродовж трьох років.
     
    Крім того, суд задовольнив цивільний позов товариства на суму майже 1,5 млн гривень.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.