• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности трагической смерти в ловушке под Киевом

    Опубликовано: 2013-11-02 08:03:00
    Чергова смерть через ненакритий люк. Цього разу трагедія сталася в селі Переселення на Київщині. 42-річна жінка впала в пожежний резервуар з водою й захлинулася перед очима у власного чоловіка й сестри.
     
    Про трагічну загибель матері двох дітей знає чи не все село. Сьогодні жінку ховають.
     
    - Така доля!
     
    Днями вона впала в пожежний резервуар, що на території занедбаного дитсадка.
     
    - Як вони оказались тут і чому в темний час? Я не можу сказати.
     
    Сільський голова шокований: чому троє дорослих людей опинилися саме біля цього отвору - не розуміє. Каже: того вечора чоловік і двоюрідна сестра загиблої були напідпитку, ймовірно й сама жінка хильнула.
     
    Михайло Довгопол, переселенський сільський голова:
     
    - Якщо гарно вмазанні, то яке плавать? Вона пішла туда. Закрита, ось дивіться - паркан. Цей був прикритий деревяною, це зараз вже положили плиту, а то були деревянкою.
     
    Жінка пролетіла чотири метри й опинилася у водній пастці. За нею кинувся випадковий перехожий, але було запізно. Вона не вміла плавати, а тому одразу пішла на дно. Рідні загиблої впевнені: якби отвір був накритий - трагедії б не сталося.
     
    Катерина, тітка загиблої:
     
    - Ми не простим цього, ми будем судиться. Вона йшла з сестрою, моєю донькою, та велосипеда котила. Темно було, а куди ж вона провалилася, коли темно було? А? Коли там 80 тон води? А? Вона видимо ударилась ось цим, як вдарилась, так і пішла.
     
    Цим випадком вже зацікавилися правоохоронці. Вони й вирішать, хто винен у загибелі 42-річної жінки. Та рідні впевнені: відповідати повинен голова сільради.
     
    Володимир, родич загиблої:
     
    - Проблема в том, вон председатель сельсовета столько лет не мог закрыть эту яму. Вот поэтому она и пьяная. Он не хочет нести ответственности и потому что угодно придумает.
     
    Одразу після трагедії отвори понакривали залізобетонними плитами. Інші ж люки на території занедбаного дитсадка засипають землею. А родина, котра втратила матір, отримала від сільської ради грошову допомогу на похорон - 500 гривень.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.