• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смертельное тройное ДТП в Киеве: новые подробности

    Опубликовано: 2013-10-23 07:43:00
    В Подільському суді слухали справу СБУшника, 29- річного Михайла Римаря, пишуть «Вісті».
     
    Римар, якого привезли з гауптвахти з милицями, спробував в залі суду стати на коліна перед родичами загиблих. Його дружина сплатила всім лікування  Мати Тетяни попросила моральну компенсацію 100 тис. грн, а батько Ірини - півмільйона. Підсудний пообіцяв все виплатити.
     
    Як повідомляли «Коментарі», 22 червня на Інтернаціональній площі в Києві джип Infiniti на заборонний сигнал світлофора вилетів на перехрестя, протаранив Toyota Corolla, а потім врізався в автобус. Від удару Infiniti перекинулася. На місці загинула 21-річна Тетяна Шашенко, у неділю в лікарні помер Сергій Матковський.
     
    Кримінальне провадження за фактом ДТП було відкрито за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до завдання тілесних ушкоджень особам) КК України. Однак, враховуючи, що в лікарні помер пасажир Infiniti, теж співробітник СБУ в званні капітана, було прийнято рішення перекваліфікувати кримінальне провадження на ч. 3 ст. 286.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.