• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сбившие на «зебре» киевлянку даже не пытались затормозить

    Опубликовано: 2013-09-27 07:43:00
    Працівник державної служби охорони, який учора ввечері збив молоду жінку на пішохідному переході у Києві, навіть не спробував загальмувати.
     
    Про це на своїй сторінці в соційальній мережі Facebook написав блогер Віталій Уманець.
     
    "На місці ДТП ми не побачили слідів від гальм на асфальті, тобто водій навіть не намагався гальмувати, вів себе якось неадекватно, час від часу посміхався! Інший працівник ДСО спочатку відмовлявся представитися, мотивуючи це тим, що Андрій Дзиндзя звертався до нього на "ти", а не на "ви"! :)))) Потім врешті-решт представився: Гнитій Сергій Григорович – молодший іспектор патрульной групи, стояв з автоматом, направленим на людей, на зауваження Андрія Івановича не реагував, у результаті втік", – пише блогер.
     
    Окрім того, на відео, оприлюдненому Уманцем, зазначається, що міліціянт, який став учасником аварії, сміявся, пишучи рапорт:
     
    "Міліціонер, який збив людину на пішохідному переході, сидить у машині і пише рапорт. Мене розлютило те, що винуватець ДТП, коли писав рапорт, сміявся. Мені було цікаво, що його так розсмішило!" - написав журналіст, який зафіксував наслідки ДТП.
     
    Нагадаємо, вчора ввечері на вулиці Вербицького службовий автомобіль ВАЗ-21093 Дніпровського відділу ДСО скоїв наїзд на пішохода. Постраждалою виявилася 26-річна киянка, яка, за версією МВС, "раптом" з'явилася на пішохідному переході.
     
    Потерпілу доправили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо в неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом ключової кістки правої руки та синці на тілі. Наразі жінку госпіталізовано.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.