• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Очевидцы рассказывают о найденных трупах под Киевом

    Опубликовано: 2013-09-23 07:23:00
    Двох хлопчиків - 10-річного Тимофія Кушніренка й 13-річного Юрія Громова, яких шукали майже два місяці, знайшли неживими. На тіла випадково натрапив охоронець Глібівського лісництва. Тепер правоохоронці з'ясовують причину смерті школярів.
     
    Віктор вже не перший рік працює в лісництві, та таку поведінку свого собаки бачив уперше. Пес виривав повідця з рук і тягнув чоловіка до урвища.
     
    Віктор Якубчик, охоронець лісництва:
     
    - Замітив, що під кручею нора, коли нору я замітив, мог би і пройти і не замітить, но моє ж любопитство - глянуть, що там в норі.
     
    Коли підійшов ближче - відчув різкий неприємний запах. Та цікавість узяла гору, й чоловік вирішив підійти ближче.
     
    Віктор Якубчик, охоронець лісництва:
     
    - Я собаку прив'язав до дерева, опустився вниз і заглянув в нору, а там в конце нори замітив щось таке біле. Ну я руку туди засунув пощупать, що то таке, а витягнув руку - пішов запах сильний такий. І я поняв, що то кості і запах.
     
    Кістки не були схожі на звірячі, тож чоловік одразу викликав правоохоронців. Страшна знахідка переполохала всіх мешканців Глібівки. Експерти підтвердили - охоронець натрапив на двох хлопців, яких розшукували вже більше двох місяців. 10-річний Тимофій Кушніренко та 13-річний Юрій Громов 14 липня поїхали велосипедами і зникли.
     
    Галина, мешканка с. Глібівки:
     
    - Та тут усе село на ногах. Всі переживали! Де це дітям діться, кругом маки їздили і фотографії вивішували, ну вобщем кругом, і по ворожках, і кругом. Ворожки що кажуть: те каже, що живиє, а те - що не в живих.
     
    Усі факти вказують на те, що школярі бавилися й загинули випадково. Та правоохоронці у збіг обставин не вірять. Чекають на результати експертиз.
     
    Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:
     
    - Тривають заходи по тому, щоб встановити причину цих хлопців, ну і потім від цього буде залежати подальше кримінальне провадження.
     
    Попрощатися з Тимофієм і Юрієм прийшли чи не всі глібівці.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.