• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве придумали, как заработать на дожде

    Опубликовано: 2013-09-21 07:33:15

    На Київщині пропонують послуги з пошуку деталей авто, які губляться в калюжах.

    Українці масово скуповують парасольки і гумові чоботи. Через зливи, які добряче дошкуляють українцям останні два тижні, люди скуповують парасольки і гумові чоботи, йдеться в сюжеті “Сніданку з 1+1″.

    Через негоду не пощастило продавцям морозива та автомийкам, але все ж збиткових справ під час злив небагато. Наприклад, продавці парасоль наразі отримують гарний прибуток, адже вони стали невід’ємною частиною гардеробу кожного громадянина. Через зливи українці скуповують парасольки і гумові чоботи Через зливи українці скуповують парасольки і гумові чоботи “За останні дощові дні продажі зросли відсотків на 60 по парасолькам”, – розповіла продавець парасоль Альона.

    Попит збільшився ще на шарфи та гумові черевики, а також – на одяг для домашніх улюбленців. “Купують такі комбінезони з лапками на передник, на задні ніжки, закрите пузо, спину, є варіанти з капюшонами, а є більш утеплені, як пуховички”, – зазначає продавець Ірина. Так, домогосподарка Вікторія одна з тих, хто турбується за свого чотирилапого друга. Одинадцятирічного йорка Гучі вона залишила вдома, а сама, в таку погоду, вирушила в магазин за покупками – за комбінезоном і туфлями.

    “Ви бачите – з парасолькою нам холодно і волого, тому наші вихованці теж вимагають турботи”, – говорить вона. Читайте також: Багаті українці заробляють гроші в Україні, а витрачають за кордоном на розкішні весілля та житло Таке піклування сьогодні обійшлося Вікторії в 500 гривень.

    А от на Київщині заробляють ще й на запчастинах та номерних знаках для авто. Там на дорозі з вибоїнами утворилася величезна калюжа, тому від більшості машин відпадають бампери, ковпаки і навіть номерні знаки. Місцеві жителі пропонують віднайти деталі і просять за це винагороду – 100 гривень. Заробляти на негоді українці зможуть ще довго.

    “Завдяки активній циклонічній діяльності над нашою країною дощі лишати її не збираються. Дощова погода зберігається до кінця місяця”, – повідомляють синоптики. Раніше ж в Укргідрометцентрі обіцяли українцям теплу осінь з похолоданням лише на початку вересня.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.