• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве словили психически нестабильную девушку, крушившую авто

    Опубликовано: 2013-07-28 08:03:12

    Вночі правоохоронці двічі виїжджали на виклик на Русанівку, де двічі зустрічались з однією тою самою дівчиною. Щоправда друга зустріч закінчилась госпіталізацією, адже киянці діагностували гостру реакцію на стрес.

    «Близько п’ятої години ранку на пульт централізованого спостереження поступив сигнал «Тривога» з охоронюваної автостоянки на вулиці Возз’єднання. За декілька хвилин наряд групи затримання Дніпровського ВДСО прибув на місце виклику. До правоохоронців звернувся охоронник автостоянки і повідомив, що по території ходить невідома жінка пошкоджує машини, кричить та висловлюється не цензурною лайкою. На прохання охоронника покинути територію стоянки жінка не реагувала, тож він і натиснув кнопку тривожного виклику міліції. Побачивши міліціонерів, жінка свою агресію перекинула на них – почала кричати та погрожувала звільненням з органів внутрішніх справ. Не зважаючи на емоційний стан жінки, працівники міліції охорони спокійно і ввічливо попросили покинути автостоянку. Заспокоївшись, дівчина вийшла за ворота і пішла в бік вулиці Ентузіастів. Фізичної сили працівники міліції до жінки не застосовували. Після чого правоохоронці направились на подальше патрулювання району. О пів на восьму годину ранку, на спецлінію «102» надходить повідомлення, що на вулиці Ентузіастів на проїжджій частині сидить дівчина та плаче. На місце виклику виїхав той же наряд, адже події сталися в цій же зоні маршруту патрулювання. По прибуттю, виявилося що «заплакана дівчина» це та сама, що годину назад в істеричному стані знаходилася на автостоянці. Біля неї знаходилася сестра, яка повідомила міліціонерів, що в сестри істерика. Працівники міліції охорони передали дівчину лікарям швидкої допомоги», - повідомляють у міліції.

    Наразі дівчина у лікарні. Попередньо вона заявила сестрі та медикам, що працівники міліції її побили. За попередніми свідченнями очевидців та охоронника автостоянки ні фізичної сили, ні грубих висловлювань на адресу дівчини, правоохоронці не застосовували.

     

    svidomo.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.