• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве «превентивно» отлупили активисток ФЕМЕН

    Опубликовано: 2013-07-28 07:32:55

    Разом із активісткам ФЕМЕН був затриманий кореспондент Нью-Йорк Таймз Дмитро Костюков. Про це повідомляє лідер жіночого руху Анна Гуцол і підтверджують колеги затриманого журналіста із закордонних інформагенцій, акредитованих у Києві.
    За цією інформацією, Костюкова та одну з активістку Оксану Шачко побили при затриманні і з райвідділу відправили до лікарні швидкої допомоги.
     Завтра Оболонський райсуд о 10-ій ранку має обрати покарання для активісток ФЕМЕН та журналіста.

    За інформацією руху, вони мали намір провести акцію проти приїзду до Києва патріарха Кирила та Володимира Путіна. Але не встигли активістки вийти з будинку, як їх атакували невідомі, побили кореспондента, а дівчат заштовахали в машину. Згодом у столичному МВС заявили про затримання активісток. У міліції стверджують, що ФЕМЕН розгулювали без одягу, а на зауваження співробіників дорожньо-постової служби відреагували агресивно. Це вже не перша халепа ФЕМЕН за останні дні - у середу невідомі жорстоко побили під офісом їхнього політолога Віктора Святського.

     

    5.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.