• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве снова разгорелся скандал при участии застройщиков и спортсменов

    Опубликовано: 2013-06-28 00:04:06

    У центрі Києва на вулиці Тверській, 16, намагаються почати незаконне будівництво і вже демонтували дитячий майданчик і встановили паркан у п’яти метрах від житлового будинку.  Про це «Коментарям» повідомили мешканці прилеглих будинків.

    «Близько двох годин тому біля нашого будинку почалася несанкціоноване будівницвто.  Сьогодні з ранку приїхали спортивні хлопці, вже знесли дитячий майданчик …

    Я так розумію, що тепер на черзі вирубка дерев, яким уже напевно років сто », — розповіла місцева мешканка Марина Чайка. За її словами, в Київській міськадміністрації їм радять звертатися до інспекції, але туди неможливо додзвонитися.

    Як пояснила Чайка, на ділянці за вказаною адресою взагалі не можна будувати «за геологічними нормам».  Раніше забудовники вже намагались почати там будівництво, але не змогли отримати дозвіл.«Там вже не один раз брали на аналіз грунт — і виявлялося, що будувати нічого не можна.

    Навіть розсудлива людина, що  немає ніякого відношення до будівництва, це розуміє, адже тут дуже високі підземні води », — розповіла Марина. За словами мешканців району, кожного разу, коли змінювалася влада в Києві, з’являлися бажаючі побудувати що-небудь на цій ділянці.

     

    http://ua-slovo.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.