• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кто и чему учит киевских школьников

    Опубликовано: 2013-03-06 06:03:53

    Вчитель фізкультури одного з київських ліцеїв має вроджене захворювання та у 2000, 2003 та 2010 роках упродовж місяця знаходився на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні. Інші три педагоги були засуджені за вчинення корисливих злочинів.

    У деяких столичних освітніх закладах працюють педагоги, один з яких раніше неодноразово лікувався в психіатричній лікарні, а інші мають судимості. Про це засвідчила перевірка, повідомила прес-служба прокуратури Голосіївського району Києва.

    Як зазначили у прокуратурі, вчитель фізкультури одного з київських ліцеїв має вроджене захворювання та у 2000, 2003 та 2010 роках упродовж місяця знаходився на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні. Інші три педагоги були засуджені за вчинення корисливих злочинів.

    «Як встановлено прокурорською перевіркою, вчитель фізкультури ще одного з районних ліцеїв у 2008 році був засуджений за вчинення злочину, передбаченого ст. 191 КК України, за привласнення чужого майна, а керівник одного із гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості у 2011 році отримав судимість за шахрайство (ст. 190 КК України)», – повідомили у прокуратурі.

    Крім цього, директором одного з районних дитячих садочків працює педагог, котра у 2006 році була затримана під час одержання хабара та ще й вчинила службове підроблення (ст. 368, ст. 366 КК України).

     

    http://kiev-forum.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.