• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Bosch представляє новий інструмент – Ventaro

    Опубликовано: 2005-07-29 14:09:00

    У одній новинці поєднуються шліфмашина, пилосос, пиловловлюючий пристрій, насос і ящик для інструментів. Інноваційна пневматична система, що приводить в рух шліфувальний елемент, збирає весь пил.

    За допомогою нового пневматичного приводу Ventaro управляє шліфмашиною PSM 1400 і повністю збирає пил, який накопичується в спеціальному трилітровому мішку. А завдяки технології Anti-Dust користувач може здійснювати шліфувальні роботи безпосередньо в приміщенні.

    Ventaro можна використовувати як пилосос для прибирання майстерні, а також приєднати до будь-якого електроінструменту, що має відповідний патрубок. Навіть свердління без пилу перестало бути проблемою. Спеціальна насадка, що входить в комплект збирає пил в процесі його появи. Ventaro також можна використовувати як насос, наприклад, для надувних меблів - могутній 1400-ватний двигун вмонтований в ручний переносний кейс і забезпечує високу продуктивність роботи.

    Шліфмашина  PSM 1400, що входить до складу новинки, приводиться в рух виключно всмоктуючою силою Ventaro і не має власного двигуна. Тому вона дуже легка і має тонку ручку.

    У стандартну комплектацію ручної системи Ventaro входить пилозбірний блок, всмоктуюче сопло, шліфувальний пристрій PSM 1400, двометровий пилозбірний шланг, мішок для пилу, SDS адаптер для двох інструментів, насадка для свердлення, а також насадка для надування і 3 різних шліфувальних полотна.

    Інформує Derevo.info

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.