Bosch представляє новий інструмент – Ventaro

29 июл, 14:09

У одній новинці поєднуються шліфмашина, пилосос, пиловловлюючий пристрій, насос і ящик для інструментів. Інноваційна пневматична система, що приводить в рух шліфувальний елемент, збирає весь пил.

За допомогою нового пневматичного приводу Ventaro управляє шліфмашиною PSM 1400 і повністю збирає пил, який накопичується в спеціальному трилітровому мішку. А завдяки технології Anti-Dust користувач може здійснювати шліфувальні роботи безпосередньо в приміщенні.

Ventaro можна використовувати як пилосос для прибирання майстерні, а також приєднати до будь-якого електроінструменту, що має відповідний патрубок. Навіть свердління без пилу перестало бути проблемою. Спеціальна насадка, що входить в комплект збирає пил в процесі його появи. Ventaro також можна використовувати як насос, наприклад, для надувних меблів - могутній 1400-ватний двигун вмонтований в ручний переносний кейс і забезпечує високу продуктивність роботи.

Шліфмашина  PSM 1400, що входить до складу новинки, приводиться в рух виключно всмоктуючою силою Ventaro і не має власного двигуна. Тому вона дуже легка і має тонку ручку.

У стандартну комплектацію ручної системи Ventaro входить пилозбірний блок, всмоктуюче сопло, шліфувальний пристрій PSM 1400, двометровий пилозбірний шланг, мішок для пилу, SDS адаптер для двох інструментів, насадка для свердлення, а також насадка для надування і 3 різних шліфувальних полотна.

Інформує Derevo.info


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/26562.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua