• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін затвердив правила надання компослуг

    Опубликовано: 2005-07-28 12:25:00

    Кабінет міністрів України затвердив правила надання комунальних послуг. Про це йдеться в постанові Кабміну №630, від 21 липня, передає «proUA».

    Установлені правила регулюють відносини між постачальниками житлово-комунальних послуг і споживачами. Відповідно до постанови, послуги надаються споживачеві безперервно крім часу проведення планових ремонтних робіт, у міжопалювальний період (для систем опалення), ліквідації аварійних ситуацій. Послуги надаються відповідно до підписаного договору, що оформляється на основі типового договору про надання послуг опалення, постачань холодної і гарячої води, водовідведення.

    У постанові сказано, що споживач може відмовитися від послуг з надання централізованого опалення і гарячої води. Споживач також може зменшити розмір оплати послуг у разі надання послуг не в повному обсязі, при невідповідності їх якісних показників до затверджених нормативів, тимчасової відсутності споживача. Крім того, споживач має право на встановлення лічильників, періодичну перевірку обслуговування і ремонт лічильників.

    У разі несвоєчасної оплати послуг споживачем, постачальник може нарахувати пеню.

    Як повідомлялося, Кабінет Міністрів затвердив порядок проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг. Кабінет Міністрів має намір відкоригувати програму реформування галузі житлово-комунального господарства на 2004-2010 роки до 1 вересня.

    Верховна Рада в червні 2004 року затвердила програму розвитку житлкомунгоспу на 2004-2010.

    Гаряча лінія

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.