• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАК “Нафтогаз України” розпочала реконструкцію компресорної станції “Комарно” у Львівській області

    Опубликовано: 2005-07-28 10:20:00

    Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” розпочала реконструкцію компресорної станції “Комарно” у Львівській області, що задіяна в експортних поставках газу до Республіки Польща. Замовником робіт є Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз”. Роботи виконуються ВРТП “Укргазенергосервіс”, ТОВ “Укргазтех” та ТОВ “Нафтохімімпекс”.

    У рамках реконструкції на станції проводиться реновація механічної частини турбоагрегата № 2, встановлюються сучасні засоби автоматизованого контролю та управління газоперекачувальними агрегатами, а також замінюються електричні комунікації та обладнання. Вартість реновації турбоагрегата №2 становить 23,7 млн. грн., вартість встановлення нової автоматики – 8,89 млн. грн. Заміна системи електропостачання коштуватиме 47,2  млн. грн.

    Термін завершення робіт з реконструкції механічної частини одного турбоагрегата КС “Комарно” складає 2 місяці. Реконструкція станції дасть змогу значно підвищити надійність експортних поставок газу до Республіки Польща, а також зменшити витрати енергоресурсів на транспортування газу на Захід.       

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.