• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця року в Луганській області працевлаштують 42 тисячі осіб

    Опубликовано: 2005-07-21 11:17:00

    За даними Головного управління економіки облдержадміністрації, у поточному році Програмою соціально-економічного розвитку Луганської області планується працевлаштувати 42 тис. незайнятих громадян, що перебувають на обліку в службі зайнятості, підвищити конкурентоспроможність 8,7 тис. безробітних, залучити до громадських робіт 24 тис. осіб. 

    З метою зниження рівня та середньої тривалості безробіття, визначених за методологією Міжнародної організації праці, реалізовувались заходи сприяння зайнятості незайнятого населення. Соціальними послугами - працевлаштуванням, професійним навчанням, громадськими роботами - охоплено 41,3 тис. незайнятих громадян. Рівень охоплення зріс на 4,5% та склав 54,6%. За сприяння обласної служби зайнятості протягом I півріччя 2005 року працевлаштовані 22,3 тис. незайнятих громадян, або 29,4% від тих, хто перебував на обліку, у тому числі шляхом надання роботодавцям дотацій - 663 безробітних. З метою соціального захисту сільського незайнятого населення з 16,8 тис. безробітних – мешканців села, які перебували на обліку в службі зайнятості протягом I півріччя 2005року, працевлаштовані понад 2,5 тис. осіб. 

    Для осіб, які підпадають під 5%-ву квоту, на підприємствах, установах та організаціях області на 2005р. заброньовано 3,9 тис. робочих місць. Протягом першого півріччя поточного року на обліку перебувало 12,6 тис. таких громадян. З їх числа працевлаштовані 2,2 тис. осіб, у тому числі 500 осіб - на заброньовані робочі місця.

    Урядовий Портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.