• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юлія Тимошенко обговорила з Хав’єром Соланою перспективи співробітництва України та ЄС

    Опубликовано: 2005-07-19 15:31:00

    Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко обговорила з Верховним представником Європейського Союзу з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки Хав’єром Соланою перспективи подальшої співпраці України та ЄС. Під час зустрічі, зокрема, йшлося про реалізацію Плану дій „Україна-ЄС”, розглядалися питання зовнішньої та внутрішньої політики України, а також економічна ситуація в країні.

     

    Керівник українського Уряду наголосила на тому, що шлях України до Європейського Союзу є впевненим i послiдовним. Зі свого боку Хав’єр Солана вважає "дуже продуктивною" зустріч з Прем’єр-міністром України, яка, на його думку, "допоможе краще пiдготуватися до майбутнього саммiту Україна-ЄС”, запланованого на жовтень 2005 року. "Цей саммiт матиме хорошi результати", - запевнив Верховний представник ЄС. При цьому він зазначив, що сторони „продовжують працювати та просуватися вперед у виконанні Плану дій", додавши, що саме в цьому полягає прагнення України стати членом ЄС.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.