• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 15 липня буде підписана домовленість за проектом технічного співробітництва «Українсько-японський центр»

    Опубликовано: 2005-07-15 10:39:20
    Церемонія підписання Угоди (у формі обміну нотами) між Міністерством економіки України і Міністерством закордонних справ Японії про реалізацію проекту технічного співробітництва „Українсько-японський центр” відбудеться 15 липня у приміщенні Мінекономіки.

    Документ підписуватимуть Міністр економіки України Сергій Терьохін і Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Кіщиро Амае.

    Необхідність укладення Угоди викликана виконанням Уряду України зобов'язань за міжнародним договором.

    Угодою буде закріплена домовленість Сторін щодо розміщення Українсько-Японського центру на базі Національного технічного університету України „Київський Політехнічний Інститут” та його юридичний статус.

    Під час реалізації Проекту японськими експертами буде здійснюватись технічне навчання, консалтинг для представників українського державного та приватного секторів, взаємний обмін інформацією у сферах культури, мистецтва, включаючи науку, технології та інше.

    Відповідно до п.2 ст.V Угоди про технічне співробітництво та грантову допомогу, Уряд України має надавати сприяння приймаючій стороні (НТУУ «КПІ») у наданні приміщення для розташування Центру.

    Источник Міністерство економіки України e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.