• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вивіз волинського лісу за межі області незабаром припиниться

    Опубликовано: 2005-07-13 12:16:51
    Експорт і навіть вивіз волинського лісу за межі області незабаром може припинитись. Про це заявив, заступник голови обласної ради Володимир Банада. Ситуація, яка склалась в лісовому господарстві області стала темою громадських слухань, що відбулися за участю влади.

    Пан Банада повідомив, що очікує реальних результатів від нещодавно створеної робочої комісії, що контролюватиме стан та перспективи розвитку лісового господарства Волині.

    Представники об'єднання "Волиньліс" запевняють, що ситуація з несанкціонованими вирубками та незаконним експортом лісу – їм непідконтрольна. Заступник директора "Волиньлісу" Анатолій Гетьманчук стверджує, що всі гріхи на совісті власників приватних пилорам та підпільних деревообробних фірм.

    У той же час, саме державне об'єднання в минулому році здійснили вирубки, об'єми яких перевищили плани майже вдвічі. Таким чином було вирубано ліс на площі понад 11 тис. га. Пан Гетьманчук запевняє, що подібне перевиконання – наслідок квітневих сніголомів 2003 року . Окрім цього волинські лісівники кажуть, що змушені вирубувати ліс , що висихає. Як правило – це штучно створені масиви.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.