• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перспективні студенти європейських вузів розкривають секрети соціально відповідального бізнесу

    Опубликовано: 2010-03-24 18:23:50

    26-28 березня 2010 року в Національному університеті „Києво-Могилянська академія” відбудеться унікальний на території України Четвертий Міжнародний Весняний Економічний Форум. Тематика Форуму: „Соціально відповідальний бізнес майбутнього: від розуміння до зростання”. Захід проводить студентська організація „East-West Business” за участі представників провідних університетів Росії, Польщі, Німеччини та України.

    26 березня, в день офіційного відкриття Форуму на тему соціально відповідального бізнесу виступанитуть відомі спеціалісти зі Світового банку, Організації Об”єднаних Націй, Ерсте Банку та з холдингової компанії Систем Кепітал Менеджмент.

    Вже вчетверте студентська некомерційна організація “East-West Business” організовує Міжнародний Весняний Економічний з метою налагодження ефективного спілкування між студентами-економістами, втілення прогресивних бізнесових ідей майбутніх спеціалістів. 

    Студенти українських та іноземних вузів матимуть можливість не лише вислухати кваліфіковані доповіді спікерів, а й висловити свою думку щодо розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні та у світі в цілому.

    Генеральний партнер організації – Ерсте Банк, офіційний партнер заходу – Систем Кепітал Менеджменрт, інформаційні партнери – Інвестгазета, журнал „Я – Перший”, ІБСЕД.

    *   *   *
    Форум відбудеться в Конґреґаційній залі НаУКМА за адресою: вул.Сковороди, 2, Староакадемічний корпус НаУКМА. Вхід для преси – вільний. Реєстрація та отримання прес-пакетів – у відповідального за роботу з пресою Світлани Вашуленко (тел. (050) 105-62-10, (044) 361 76 13; e-mail: svitlana.vashulenko@gmail.com). Початок заходу о 15.00 год.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.