• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Азербайджанські колеги переймали досвід державної служби зайнятості України

    Опубликовано: 2005-07-08 11:15:47
    У зв'язку з тим, що Головне управління зайнятості Азербайджану у поточному році планує створення регіональних центрів навчання для безробітних та громадян, що шукають роботу, у азербайджанських фахівців виникла потреба ознайомитись з досвідом роботи служби зайнятості України.

    Зокрема, основну увагу гості зосередили на вивченні досвіду України в організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, у тому числі за модульними технологіями навчання.

    Заступник начальника Головного управління Расим Гасанов та головний спеціаліст Санан Аббасов зустрілися з працівниками та керівництвом державної служби зайнятості України, відвідали Український міжгалузевий центр модульного навчання, навчальні заклади, Київські міський та обласний центри зайнятості, центр зайнятості м. Славутича. Від Державного центру зайнятості делегацію супроводжували заступник директора Петро Василенко, начальник відділу міграції та міжнародного співробітництва Марина Єгорова, заступник начальника відділу організації та методичного забезпечення профорієнтаційної роботи та професійного навчання Володимир Шелковський.

    У ході візиту фахівці обох країн обмінювалися досвідом, обговорювали стан та сучасні тенденції ринку праці, актуальні проблеми функціонування галузі.

    Источник ДерСлужба Зайнятості e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.