• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив новий вклад до Дня незалежності України

    Опубликовано: 2005-07-08 20:00:40
    До 14-річчя проголошення незалежності України Промінвестбанк запровадив новий депозит "Незалежність" терміном до 6 місяців в гривні, доларах США та євро. Процентні ставки за вкладом можуть сягати 13% річних в національній валюті та 8% річних в іноземній в залежності від терміну зберігання. Умовами вкладу передбачена капіталізація процентів. Відкрити вклад можна в будь-якому відділенні Промінвестбанку до 24 серпня 2005 року.

    Основним кредо діяльності Промінвестбанку є підтримка національного виробника. Банк спрямовує кошти в галузі, що формують економічний потенціал України: паливно-енергетичний, гірничо-металургійний комплекси, літако-, суднобудування, транспорт, сільське господарство та інші. За роки незалежності України банк вклав в економіку кошти, еквівалентні 44 млрд. доларів США.

    Промінвестбанк пропонує своїм клієнтам – фізичним особам широкий спектр вкладів: "Прогресивний", "Авансовий", "Накопичувальний", "Елітний", "Нове десятиріччя", "Євродолар", "Інвестиційний", "Ювілейний", "Пам'ять" та інші. Їх повний перелік та умови відкриття можна знайти на сайті Промінвестбанку www.pib.com.ua.

    Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.07.2005 р. активи банку становили 13,1 млрд. грн., кредитний портфель – 10,6 млрд. грн. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.