• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАК “Нафтогаз України” активізувала перевірки дочірніх структур

    Опубликовано: 2005-07-06 20:56:21
    НАК “Нафтогаз України” активізувала заходи, спрямовані на запобігання зловживанням посадових осіб компанії, товариств та підприємств, що в її корпоративному управлінні, повідомили у прес-центрі НАК "Нафтогаз України". Працівники Департаменту з питань безпеки, контрольно-ревізійною службою та внутрішнім аудитом компанії проводять перевірку фінансово-господарчої діяльності окремих дочірніх підприємств на предмет виявлення незаконного використання грошових коштів керівництвом цих підприємств. Під час перевірки виявлені окремі факти нецільового використання грошових коштів та закупівлі товарно-матеріальних цінностей за високими цінами, що завдало компанії значних матеріальних збитків. Окремі матеріали перевірки надіслані до Генеральної прокуратури, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ України для розгляду та прийняття заходів відповідно до чинного законодавства.

    Так, у травні 2005 року працівники Департаменту з питань безпеки компанії перевірили факти щодо затримання виплати заробітної плати працівникам ДП “Нафтогазбезпека” НАК “Нафтогаз України”, нецільового використання коштів, зловживання службовим становищем з метою агітації за провладного кандидата в Президенти України.

    Новим керівником ДП “Нафтогазбезпека” НАК “Нафтогаз України у червні 2005 року надіслано лист на адресу прокурора Кіровоградської області з проханням прийняти рішення щодо законності взаємовідносин дочірнього підприємства з ПП “Фінансова продуктивність”, м. Кіровоград, ПП “Омега центр”, м. Кіровоград, що призвели до необрунтованого створення кредиторської заборгованості в сумі 10,8 млн грн у період з серпня по грудень 2004 року. За результатами перевірок правоохоронні органи порушили кримінальні справи, ведеться слідство

    Інф. Урядовий портал . e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.