• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські ліси не віддадуть приватникам

    Опубликовано: 2005-07-04 17:30:20
    У редакції нового Лісового кодексу Російської Федерації буде відсутня стаття про приватизацію лісів.

    Про це повідомив журналістів заступник директора департаменту майнових і земельних відносин, економіки природокористування МЕРТ РФ Всеволод Гаврилов, відзначивши, що таке слово просто відсутнє. Це викликано тим, пояснив він, що держава поки не готова, щоб земля знаходилася в приватній власності. "Ліс - це об'єкт екосистеми, і він не може бути нерухомістю", - сказав чиновник.

    В. Гаврилов також повідомив, що уряд має намір реалізовувати питання лісоводства публічними нормами, виклавши їх як інструкції і вказівки. За його словами, дані норми необхідні для того, щоб було зрозуміло, що можна, а що не можна". При цьому він вказав, що до другого читання документа в Держдумі ці норми необхідно зробити максимально прозорими. В цьому випадку, пояснив чиновник, лісокористувач не зможе порушувати законодавство, керуватися спеціальним дозволом.

    Источник Derevo.info e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.