• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луганщина займає 4-те місце в країні за обсягами реалізованої продукції

    Опубликовано: 2005-05-16 08:21:45
    За обсягами реалізованої продукції Луганська область займає 4 місце в Україні і її доля складає 8,0%. За даними Головного управління статистики в Луганській області, в І кварталі поточного року підприємствами області реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 7293,8 млн. грн.

    В структурі реалізації найбільша частка припадає на продукцію підприємств-виробників коксу та продуктів нафтоперероблення - 31,9%, металургії та оброблення металу - 22,2%, з видобування енергетичних матеріалів - 12,7%, з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води - 11,5%.

    Виробництво промислової продукції у квітні 2005 року порівняно з березнем поточного року в області зменшилось на 29,3%. Скорочення виробництва зафіксовано на підприємствах обробної промисловості - на 33,5%, виробництва та розподілення електроенергії - на 14,3% та у добувній промисловості - на 2,9%. Серед підприємств обробної промисловості на 29,3% перевищено рівень березня 2005 року у легкій та на 9,1% харчовій промисловості.

    У квітні поточного року виробництво продукції скоротилося на 19,4% проти відповідного місяця минулого року, у тому числі в обробній промисловості на 22,7% і добувній - на 5,6%. Приріст обсягів продукції у виробництві та розподіленні електроенергії склав 12,4%.

    Виробництво продукції за чотири місяці поточного року залишилося на рівні аналогічного періоду минулого року. Приріст продукції у порівнянні з відповідним періодом минулого року одержано у промисловості 9 міст та 9 районів: в 2,1рази - в Стаханові, на 20,1% - в Кіровську, на 17,1% - в Сєверодонецьку, на 84,8% - в Старобільському районі, на 37,8% - в Марківському, майже на третину в Антрацитівському та на чверть в Краснодонському районах. Збільшився випуск окремих видів промислової продукції і в натуральному виразі. Значно перевищено обсяги січня-квітня попереднього року у виробництві феросплавів, вагонів самохідних, вагонів вантажних несамохідних, центрифуг, насосів вакуумних, металоконструкцій будівельних, верхнього одягу, костюмів спортивних та інших видів трикотажного одягу, білизни постільної, меблів, м'ясних консервів, макаронних виробів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.