• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд контролюватиме роботу Державної митної служби

    Опубликовано: 2005-04-28 12:35:54
    Президент України Віктор Ющенко у своєму заключному виступі на вчорашньому засіданні Кабміну закликав уряд узяти під особливий контроль роботу Державної митної служби у другому кварталі. Віктор Ющенко нагадав, що не пізніше червня на українських митницях почне впроваджуватися принцип "єдиного вікна", а той механізм, який заважав їх роботі, починаючи з 1 червня буде ліквідовано.

    За словами Президента, найближчим часом буде переглянуто внутрішні процедури на митницях з тим, щоб "ніхто цілими днями не сидів, чекаючи розмитнення". На його думку, процедура розмитнення малих і середніх партій товару не повинна тривати більше 2 годин. Митники дали слово, що вони ліквідують черги на українському боці кордону, підкреслив Віктор Ющенко.

    Президент також зазначив, що до 1 червня буде модернізовано митні і прикордонні пункти. Водночас він зобов'язав Прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і керівника Держмитслужби Володимира Скомаровського взяти всі інші питання щодо роботи цієї структури під особистий контроль.

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.