• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2003р. №567”

    Опубликовано: 2005-04-20 20:55:53
    Зазначена постанова розроблена з метою приведення у відповідність до прийнятого Закону України від 25 березня 2005 року № 2505ІV діючого Положення про виробництво, зберігання, продаж марок акцизного збору нового зразка з голографічними захисними елементами і маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2003 р. №567. Проектом постанови вносяться зміни до Положення відповідно до яких не підлягають маркуванню марками акцизного збору алкогольні напої та тютюнові вироби вітчизняного виробництва, які поставляються для реалізації магазинами безмитної торгівлі. Ці товари не маркуються за умови: якщо вони поставляються до магазинів безмитної торгівлі безпосередньо українськими виробниками цієї продукції, поставки здійснюються за прямими договорами, укладеними між українськими виробниками алкогольних напоїв та тютюнових виробів і власниками магазинів безмитної торгівлі. При цьому, алкогольні напої та тютюнові вироби вітчизняного виробництва марковані вітчизняними марками встановленого зразка не можуть бути реалізовані підприємствами-виробниками магазинам безмитної торгівлі. Пропозиції та зауваження до проекту постанови КМУ “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2003р. №567” приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань упродовж 1 місяця з дати її оприлюднення можна надсилати поштою на адресу розробника: поштову - 04655 МСП, м. Київ – 53, Львівська пл. 8, Державної податкової адміністрації України, Департамент з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів, та електронну – vgoverdovskaya@sta.gov.ua . e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.