• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-реліз МВС України про найбільш резонансні злочини та події на 16.12.2005р.

    Опубликовано: 2005-12-16 14:21:00
    Міністерство внутрішніх справ України
    Департамент зв’язків з громадськістю
     
    ПРЕС-РЕЛІЗ
    про найбільш резонансні злочини та події
    на16.12.2005 р.
                                                             
    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2502 заяви про злочини. Вжитими заходами 1348 (53,8%)з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 9 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 17 розбійних нападів, 47 пограбувань, 17 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
     
    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено 2 пістолети, 2 обрізи мисливських рушниць 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 300 грамів вибухівки та понад 250 набоїв.
     
    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 126 осіб. У них вилучено понад 26 кг наркотиків.
     
    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 187 осіб.
     
    За порушеними кримінальними справами заарештовано 42 особи.
     
    Упродовж минулої доби порушено 60 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості.
     
    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 127  дорожньо-транспортних пригод, у яких 21 особа загинула та 132 - травмовано.
     
    В одному із сіл Чернівецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 78-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 12 грудня на подвір’ї власного домогосподарства під час сварки, що виникла на ґрунті боргових зобов’язань, вбив ножем односельчанина.
     
    У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він 23 листопада на станції Харків-Пасажирський Південної залізниці скоїв крадіжку трьох підкладок стрілочного переводу. Викрадене вилучено.
     
    У місті Слов’янську Донецької області за підозрою у скоєнні злочину затримано 18-річного місцевого жителя, який разом зі спільником відібрав у керівника виконавчого комітету міської організації однієї з політичних партій кейс зі службовими та особистими документами. Викрадене вилучено. Вживаються заходи щодо затримання іншого співучасника злочину.
     
    У Волинській області затримано 37-річного безробітного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено пістолет Макарова з глушником та 8 набоїв до нього.
     
    Арбітражний керуючий „назловживав” майже два мільйони гривень
     
    На Луганщині порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем), відносно арбітражного керуючого одного із державних шахтобудівних підприємств. Він протягом 2004 року під час проведення процедури банкрутства незаконно реалізував частину обладнання підприємства за заниженою вартістю, чим завдав збитки державі на суму понад 1,8 млн. гривень.
     
    Кредит без застави можна „купити” за 1 тисячу гривень
     
    У м.Стаханов Луганської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара), відносно керівника відділення одного з комерційних банків. Вона вимагала та отримала 1 тис. грн. хабара від підприємця за сприяння в отриманні кредиту в сумі 50 тис. грн. без надання майна під заставу.
     
     
     Контакти: 254-75-24, 256-15-94, факс 256-11-01, mvsinfo@mvsinfo.gov.ua
    http://mvsinfo.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.