• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко підписав Указ «Про скасування надзвичайного стану в населених пунктах Автономної Республіки Крим»

    Опубликовано: 2005-12-29 12:46:00

    Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про скасування надзвичайного стану в населених пунктах Автономної Республіки Крим».

    Документ підписано у зв\'язку з ліквідацією осередків грипу птиці і завершенням робіт з вилучення та утилізації свійської птиці в населених пунктах Совєтського, Нижньогірського і Джанкойського районів АРК.

    Згідно з Указом, надзвичайний стан скасовується у селищі Совєтський та селі Некрасовка Совєтського району, селах Омелянівка та Ізобільне Нижньогірського району, селах Завіт-Ленінський та Пушкіне Джанкойського району Криму.

    Раді міністрів АРК, Міністерству аграрної політики, Міністерству України з питань надзвичайних ситуацій, МОЗ, МВС та Міністерству охорони навколишнього природного середовища доручається «забезпечувати здійснення заходів щодо недопущення поширення високопатогенного грипу птиці та мінімізації наслідків можливої пандемії грипу».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.