• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатора Рівненщини запросили в Давос

    Опубликовано: 2006-02-02 12:24:00

    Організаційний комітет Українсько-швейцарського інвестиційного та банківського форуму надіслав офіційне запрошення голові Рівненської облдержадміністрації Василю Червонію взяти участь у роботі форуму, який пройде 4 – 10 липня 2006 року в Давосі (Швейцарія).

    В листі, зокрема, йдеться: “Зважаючи на вагомий внесок Рівненської області в розвиток економіки України та її потужний інвестиційний потенціал ми, як організатори, вважаємо, що її презентація для потенційних інвесторів буде дуже доречною”.

    Форум ініційовано відомими вченими, економістами, представниками громадських організацій, українських та швейцарських кредитно-фінансових установ та промислових груп.

    Зі швейцарського боку до участі у форумі запрошено понад 500 банківських установ, представництв іноземних банків та інвестиційних компаній, які керують капіталами з понад 90 країн світу і засвідчили великий інтерес щодо можливості інвестування в українську економіку та зацікавлені встановити корисні контакти з лідерами бізнесових і політичних кіл України.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.