• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент повернув до ВР Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2006 рік»

    Опубликовано: 2006-02-07 14:53:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2006 рік», прийнятий парламентом 19 січня 2006 року.

    Законом пропонується відновити у 2006 році дію норм Закону України «Про соціальний захист дітей війни» щодо права осіб, яким на час закінчення Другої світової війни (2 вересня 1945 року) було менше 18 років, на 25-відсоткову знижку при платі за користування комунальними послугами (газом, електроенергією тощо) у межах середніх норм споживання та на підвищення пенсії або щомісячного довічного грошового утримання чи державної соціальної допомоги, що виплачується замість пенсії, на 30 відсотків мінімальної пенсії за віком.

    За попередніми розрахунками Міністерства фінансів України, для реалізації пропонованих змін необхідно спрямувати з Державного бюджету України у 2006 році понад 12 млрд. гривень, а в Законі України «Про Державний бюджет України на 2006 рік» на реалізацію Закону України «Про соціальний захист дітей війни» передбачено лише 700 млн. гривень.

    Запропоновані зміни не відповідають Конституції України та Бюджетному кодексу України щодо прагнення держави до збалансованості Державного бюджету України.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр праці та соціальної політики України І.Сахань.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.