• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Чернігівській області з робочим візитом перебував міністр аграрної політики України

    Опубликовано: 2006-02-08 15:04:00

    7 лютого у Чернігівській області з робочим візитом перебував міністр аграрної політики України Олександр Баранівський

    У ході візиту він, зокрема, ознайомився з роботою товариства з обмеженою відповідальністю „Земля і воля” Бобровицького району, зустрівся з працівниками трудового колективу господарського товариства; відвідав Бобровицький державний аграрно-економічний технікум та Інститут агропромислового виробництва УААН Козелецького району. Міністра аграрної політики України супроводжували голова обласної державної адміністрації Микола Лаврик та заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку Анатолій Іванько.

    В обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка Олександр Баранівський провів нараду з активом агропромислового комплексу області на тему: „Аналіз роботи агропромислового комплексу у 2005 році та завдання, які випливають на перспективу у зв\'язку з оголошенням нинішнього року Роком села”.

    У своєму виступі Міністр аграрної політики зазначив, що в області є всі умови для забезпечення її жителів якісними продуктами харчування та вивозу їх за межі Чернігівщини, однак владі на місцях слід більше уваги приділяти створенню належних умов для місцевого товаровиробника та ефективно використовувати бюджетні кошти. Він також пообіцяв державну підтримку сільгоспвиробникам, але закликав присутніх не сподіватися лише на неї, а спільними зусиллями виводити село з кризи.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.