• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатор Луганщини провів оперативну нараду з керівниками митних служб

    Опубликовано: 2006-02-10 10:51:00

    Сьогодні зранку голова Луганської облдержадміністрації провів оперативну нараду з керівниками митної служби Луганської області. Він звернувся до них з проханням максимально сприяти безперешкодному та якнайшвидшому перетинанню російсько-українського держкордону та митних пунктів гуманітарних вантажів для мешканців Алчевську. Вантажі надходять на адресу обласного товариства Червоного Хреста від Уряду Московської області. Передбачається, що сьогодні о 15:00 гуманітарні вантажі вже надійдуть до пункту пропуску „Должанський”, розташованому на території Краснодонського району Луганщини.

    В ході оперативної наради також було досягнуто домовленість щодо термінового проходження через кордон та митницю міні-котельні, яку передав Уряд Московської області для встановлення в одній зі шкіл Алчевська.

    Ситуацію щодо негайного надходження гуманітарних вантажів для мешканців Алчевська, які постраждали в наслідок аварії тепломережі міста в січні, голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль триматиме під особистим контролем.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.