• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події

    Опубликовано: 2006-02-13 10:16:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2491 заява про злочини. Вжитими заходами 1505 (60,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 65 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2491 заява про злочини. Вжитими заходами 1505 (60,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 65 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 38 осіб. У правопорушників вилучено 3 гвинтівки, 2 пістолети, 7 обрізів мисливських рушниць, 9 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 700 г вибухівки та 548 набоїв.

    затримано 38 осіб. У правопорушників вилучено 3 гвинтівки, 2 пістолети, 7 обрізів мисливських рушниць, 9 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 700 г вибухівки та 548 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 236 осіб. У них вилучено 34,7 кілограма наркотиків.

    затримано 236 осіб. У них вилучено 34,7 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1481 особа.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1481 особа.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 66 осіб.

    заарештовано 66 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 132 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 34 – у сфері службової діяльності, у тому числі 13 про хабарництво.

    порушено 132 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 34 – у сфері службової діяльності, у тому числі 13 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 12 осіб загинули та 102 - травмовано.

    зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 12 осіб загинули та 102 - травмовано.

    У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що ввечері 31 січня вони на околиці села Зелений Гай Криворізького району зазначеної області задушили приватного таксиста, викрали мобільний телефон, годинник та 30 грн. й підпалили автомашину.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що ввечері 31 січня вони на околиці села Зелений Гай Криворізького району зазначеної області задушили приватного таксиста, викрали мобільний телефон, годинник та 30 грн. й підпалили автомашину.

    У місті Красний Лиман Донецької області на вулиці знайдено мертвим з травмою голови місцевого жителя, приватного підприємця. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано трьох жителів зазначеного міста. Попередньо встановлено, з метою крадіжки, проникли до приміщення телемайстерні потерпілого, але були застигнуті власником та заподіяли йому смертельні тілесні ушкодження, після чого сховали труп під снігом на вулиці.

    на вулиці знайдено мертвим з травмою голови місцевого жителя, приватного підприємця. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано трьох жителів зазначеного міста. Попередньо встановлено, з метою крадіжки, проникли до приміщення телемайстерні потерпілого, але були застигнуті власником та заподіяли йому смертельні тілесні ушкодження, після чого сховали труп під снігом на вулиці.

    На околиці села Запсілля Кременчуцького району Полтавської області біля своєї автомашини знайдено мертвим з вогнепальним дробовим пораненням живота приватного таксиста. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох громадян без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони, з метою заволодіння автомашиною, пострілом з обрізу мисливської рушниці скоїли вбивство.

    біля своєї автомашини знайдено мертвим з вогнепальним дробовим пораненням живота приватного таксиста. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох громадян без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони, з метою заволодіння автомашиною, пострілом з обрізу мисливської рушниці скоїли вбивство.

    У місті Стаханов Луганської області в результаті реалізації оперативної інформації затримано раніше судимого жителя міста Лисичанськ. Попередньо встановлено, що він намагався вивезти трьох місцевих жительок до Москви з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації.

    в результаті реалізації оперативної інформації затримано раніше судимого жителя міста Лисичанськ. Попередньо встановлено, що він намагався вивезти трьох місцевих жительок до Москви з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації.

    У місті Дніпропетровськ затримано місцевого жителя без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 18 армійських вибухових пакетів.

    затримано місцевого жителя без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 18 армійських вибухових пакетів.

    У місті Одеса на залізничній станції затримано жителя міста Роздільна Одеської області, без постійного місця роботи, у якого вилучено 385 г вибухівки.

    на залізничній станції затримано жителя міста Роздільна Одеської області, без постійного місця роботи, у якого вилучено 385 г вибухівки.

    У Дарницькому районі міста Києва затримано жителя міста Івано-Франківськ, у квартирі за місцем його тимчасового проживання вилучено 1377 таблеток екстазі, 500 грам амфетаміну та 100 грам кокаїну.

    затримано жителя міста Івано-Франківськ, у квартирі за місцем його тимчасового проживання вилучено 1377 таблеток екстазі, 500 грам амфетаміну та 100 грам кокаїну.

    У одному з селищ Золочівського району Львівської області затримано пенсіонерку, за місцем проживання якої вилучено 13,6 кг макової соломки.

    затримано пенсіонерку, за місцем проживання якої вилучено 13,6 кг макової соломки.

    На Сумщині працівниками ВДСБЕЗ Кролевецького райвідділу внутрішніх справ викрито директора та бухгалтера одного з відкритих акціонерних товариств. Вони минулого року, з метою незаконного отримання кредиту в комерційному банку (1,9 млн грн), надали неправдиву інформацію про наявність заставного майна (зерна та готової продукції). Прокуратурою Кролевецького району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    працівниками ВДСБЕЗ Кролевецького райвідділу внутрішніх справ викрито директора та бухгалтера одного з відкритих акціонерних товариств. Вони минулого року, з метою незаконного отримання кредиту в комерційному банку (1,9 млн грн), надали неправдиву інформацію про наявність заставного майна (зерна та готової продукції). Прокуратурою Кролевецького району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    "ДГЗ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.