• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 13.02.2006 р.

    Опубликовано: 2006-02-13 14:55:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 312 заяв про злочини. Вжитими заходами 769 (58,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 41 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 1 312 заяв про злочини. Вжитими заходами 769 (58,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 41 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 11 осіб. У правопорушників вилучено 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 100 грамів вибухівки та 83 набої.

    затримано 11 осіб. У правопорушників вилучено 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 100 грамів вибухівки та 83 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 87 осіб. У них вилучено 6,7 кілограма наркотиків.

    затримано 87 осіб. У них вилучено 6,7 кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 071 особу.

    , до відповідальності притягнуто 1 071 особу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 17 осіб.

    заарештовано 17 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 720 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 292 – у сфері службової діяльності, у тому числі 55 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 60 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинули та 65 - травмовано.

    зафіксовано 60 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинули та 65 - травмовано.

    У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області в приміщенні кафе було знайдено мертвою з ножовим пораненням шиї 65-річного сторожа. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 37-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 10 лютого, прорізавши тент, проник до приміщення о кафе, заподіяв смертельні тілесні ушкодження загиблій та викрав продукти харчування.

    в приміщенні кафе було знайдено мертвою з ножовим пораненням шиї 65-річного сторожа. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 37-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 10 лютого, прорізавши тент, проник до приміщення о кафе, заподіяв смертельні тілесні ушкодження загиблій та викрав продукти харчування.

    У місті Нікополі Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 22 жовтня минулого року на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв 27-річному жителю цього ж міста смертельні тілесні ушкодження.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він уночі 22 жовтня минулого року на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв 27-річному жителю цього ж міста смертельні тілесні ушкодження.

    Посада робітника виросла в «ціні»?

    В Автономній Республіці Крим викрито начальника однієї із залізничних станцій, який вимагав та отримав 100 доларів США хабара від місцевого жителя за сприяння у працевлаштуванні на посаду робітника станції. Транспортною прокуратурою Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито начальника однієї із залізничних станцій, який вимагав та отримав 100 доларів США хабара від місцевого жителя за сприяння у працевлаштуванні на посаду робітника станції. Транспортною прокуратурою Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Підприємець незаконно продав заставлене майно

    У Донецькій області працівниками ВДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, який у 2004 році, без погодження з державною податковою інспекцією, незаконно реалізував майно зазначеного товариства, що знаходилося в податковій заставі, чим завдав збитки державі на суму понад 2,4 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками ВДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, який у 2004 році, без погодження з державною податковою інспекцією, незаконно реалізував майно зазначеного товариства, що знаходилося в податковій заставі, чим завдав збитки державі на суму понад 2,4 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    «Забула» розрахуватись за медикаменти

    У Харківській області працівниками ВДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, яка протягом 2003-2004 років згідно з укладеними угодами отримала у приватному підприємстві медичні препарати на загальну суму 1,3 млн. грн. і до теперішнього часу не розрахувалася за них. Прокуратурою міста Харкова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

    працівниками ВДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, яка протягом 2003-2004 років згідно з укладеними угодами отримала у приватному підприємстві медичні препарати на загальну суму 1,3 млн. грн. і до теперішнього часу не розрахувалася за них. Прокуратурою міста Харкова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

    У Тернопільській області працівниками ВВБ викрито працівника відділу Державтоінспекції, який у січні ц.р. безпідставно зупинив автомашину “Жигулі” під управлінням жителя обласного центру, незаконно вилучив реєстраційні документи на автомашину та посвідчення водія, після чого вимагав 300 доларів США за їх повернення. Прокуратурою Тернопільської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ВВБ викрито працівника відділу Державтоінспекції, який у січні ц.р. безпідставно зупинив автомашину “Жигулі” під управлінням жителя обласного центру, незаконно вилучив реєстраційні документи на автомашину та посвідчення водія, після чого вимагав 300 доларів США за їх повернення. Прокуратурою Тернопільської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    "ДГЗ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.