• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин стурбований щодо спорудження сховища для відпрацьованого ядерного палива

    Опубликовано: 2006-03-01 12:11:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин направив листи із запитом інформації щодо спорудження сховища для відпрацьованого ядерного палива

    На численних зустрічах під час робочих поїздок Голови Верховної Ради України до Житомирської, Київської, Чернігівської, Сумської та інших областей громадськістю постійно порушуються питання і висловлюється стурбованість стосовно існування планів спорудження у 30-кілометровій зоні навколо Чорнобильської атомної електростанції сховища для відпрацьованого ядерного палива, у тому числі й з інших країн, причому нібито на території України вже знаходяться залізничні вагони з ядерними відходами. Це суперечило б чинному законодавству України.

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин звернувся до Міністерства палива та енергетики України, Державного комітету ядерного регулювання України з проханням надати інформацію з порушених питань.

    Голова Верховної Ради України також направив лист Голові Служби безпеки України І.Дріжчаному, в якому просить перевірити достовірність даної інформації та про результати доповісти Верховній Раді України.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.