• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про державний контроль за використанням та охороною земель"

    Опубликовано: 2006-03-01 14:27:00

    Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин політики опрацьовує проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення контролю за раціональним використанням земель)

    Зміни пропонуються до Земельного кодексу України, законів "Про державний контроль за використанням та охороною земель", "Про охорону земель", Декрету Кабінету Міністрів "Про державне мито", які обумовлені необхідністю уточнення повноважень спеціально уповноваженого органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у сфері державного контролю за використанням та охороною земель, а також з метою уточнення та конкретизації окремих термінів та положень, визначених у вищезазначених законодавчих актах.

    Проект закону розроблений з метою забезпечення державного контролю за використанням та охороною земель, підвищення його ефективності, уточнення повноважень державних органів, які здійснюють державний контроль за використанням та охороною земель.

    Зокрема, у законопроекті запропоновано уточнити повноваження інспекційних органів спеціально уповноваженого органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів, а також надання більш дієвих повноважень, які будуть сприяти припиненню порушень земельного законодавства та усуненню їх негативних наслідків.

    Прийняття законопроекту має сприяти раціональному використанню та охороні земельних ресурсів, створенню більш ефективного механізму щодо припинення порушень земельного законодавства та усунення їх наслідків.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.