• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин узяв участь у роботі ХХІІІ сесії Івано-Франківської обласної ради

    Опубликовано: 2006-03-02 15:36:00

    Голова Верховної Ради України В.М.Литвин у четвер у рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області взяв участь у роботі ХХІІІ сесії Івано-Франківської обласної ради

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у четвер у рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області взяв участь у роботі ХХІІІ сесії Івано-Франківської обласної ради.

    У своєму виступі В.Литвин відзначив самобутність та значні можливості Карпатського краю. Він наголосив на необхідності при розбудові соціальної інфраструктури в кожному регіоні «звертати увагу на особливості краю». При цьому він висловився за розробку окремих програм розвитку кожного регіону поряд із розробкою загальнонаціональної програми розвитку держави.

    На думку В.Литвина, запобігти падінню національної грошової одиниці гривні може ухвалення відповідного меморандуму щодо засад грошово-кредитної політики України.

    За словами В.Литвина, рішення про надання Україні статусу країни з ринковою економікою «каталізує» процеси входження України в європейські та світові структури. Головне при цьому, наголосив він не дати зруйнувати вітчизняне виробництво, зокрема легку промисловість та сільське господарство.

    Відповідаючи на запитання, В.Литвин повідомив, що 6 березня у Верховній Раді України відбудеться спільна нарада з питань організації і проведення виборів народних депутатів України та виборів до місцевих рад.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.