• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗД "Укрінтеренерго" працює стабільно

    Опубликовано: 2006-03-06 17:45:00

    6 березня 2006 року Дроздов Ігор Віталійович, якого наказом НАК „Енергетична компанія України” призначено Президентом ДПЗД „Укрінтеренерго”, приступив до виконання своїх обов’язків як керівника підприємства.

    До цього часу ДПЗД „Укрінтеренерго” очолював Бугайов Олег Анатолійович, але через порушення останнім умов трудового контракту щодо забезпечення прибуткової діяльності підприємства та через порушення вимог Статуту підприємства, а також створення перешкод НАК „Енергетична компанія України” у здійсненні повноважень, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.2004 №794, в тому числі шляхом подачі численних позовів до Компанії, що призводило до блокування роботи підприємства в цілому, НАК ”Енергетична компанія України” прийняла рішення про зміну організаційної структури підприємства та призначення нового керівника.

    Інформація, розповсюджена в мережі Інтернет від імені заступника директора ДПЗД „Укрінтеренерго” Дяченко Л.В. про блокування підприємства працівниками служби „ТІТАН” та про недопуск на підприємство кореспондентів не відповідає дійсності.

    На даний момент підприємство працює в звичайному режимі, до Президента ДПЗД „Укрінтеренерго” І. Дроздова жоден з представників засобів масової інформації за коментарями не звертався. Крім того, з метою уникнення можливих ускладнень та дестабілізації роботи державного підприємства, що має стратегічне значення, для забезпечення енергетичної безпеки держави Міністерство палива та енергетики своїм наказом забезпечило охорону цього підприємства відомчою воєнізованою охороною ДП „38 ВІТЧ”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.