• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України заявляє, що організаторів фальсифікацій на минулих виборах буде покарано

    Опубликовано: 2006-03-07 09:34:00

    Про це Віктор Ющенко сказав у сьогоднішньому інтерв’ю Першому Національному телеканалу. Стосовно порушень на минулих виборах, то вже сьогодні, за словами Глави держави, сформовано і передано Генеральній прокуратурі та прокуратурам різного рівня біля чотирьох тисяч кримінальних справ.

    Президент підкреслив, що це рекордна цифра для кримінальних справ, порушених тільки щодо відповідності дій до чинного законодавства представників влади, членів виборчих комісій та окремих суб’єктів виборів.

    Президент також додав, що сьогодні по тих справах, які вже були розглянуті в судах, було визнано як порушення закону біля 900 випадків і ці люди понесли відповідне покарання.

    В. Ющенко наголосив, що відповідати мають і виконавці, і організатори фальсифікацій.

    Він також відзначив, що сьогодні «набирає нової потужності так звана «серверна справа». «Декілька днів тому вона була повернута до СБУ і там є цікава інформація», – сказав Президент.

    «Коли ми говоримо про «серверну справу», дуже важливо вийти на відповідь, хто стояв на Банковій, хто стояв на Грушевського, які персони, які політичні сили за цією справою, які конкретні розпорядження, вказівки, рішення були прийняті для того, щоб влада, уряд, тодішній президент змогли опуститися до такого рівня фальсифікацій», – сказав Глава держави.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.