• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон України “Про вибори народних депутатів”

    Опубликовано: 2006-03-07 12:06:00
    Вибори 2006 року повинні відбутися прозоро і виборчі дільниці мають бути забезпечені всім необхідним, щоб виборчий процес 26 березня пройшов у відповідності до Закону про вибори. Про це сказав перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Альохін на нараді із головами територіальних виборчих комісій, представниками райдержадміністрацій, адміністрацій міст Дніпропетровської області, а також представниками політичних партій регіону.
    Тому особлива увага була приділена стану формування списків виборців, телефонізації виборчих дільниць, забезпеченню дільничних виборчих комісій скриньками для голосування. Нині ведеться перевірка матеріально-технічного забезпечення територіальних виборчих комісій.

    За словами Володимира Альохіна, братимуть участь у виборах 2006 року на 2,4% менше громадян Дніпропетровської області, ніж на минулих виборах, що обумовлено демографічною ситуацією. Перевірка списків виборців була проведена тричі: 31 грудня 2005 року, 1 та 18 лютого поточного року.

    Але великою проблемою є формування дільничних виборчих комісій. В ході проведеної перевірки готовності виборчих дільниць до проведення виборів виявилося, що є факти, коли до цього часу ще не повністю сформовані виборчі комісії. Володимир Альохін звернувся до представників політичних партій з проханням активніше залучатися до цієї роботи.

    Перший заступник голови облдержадміністрації поставив завдання завершити роботу з формування виборчих дільниць до 10 березня, а органи виконавчої влади мають повністю забезпечити матеріально-технічну підтримку проведення виборів, щоб кожен мешканець області зміг виконати свій громадянський обов’язок 26 березня.

    "Дніпропетровська облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.