• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генеральний директор Укрзалізниці відвідав Донеччину

    Опубликовано: 2006-03-07 16:45:00

    6 березня Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх перебував з робочою поїздкою на Донеччині.

    Під час зустрічі з працівниками Донецької залізниці, вітаючи всіх жінок зі святом 8 Березня, Василь Гладкіх сказав: «Милі, ніжні, лагідні, ви світло нашого життя. Всі наші досягнення стають безглуздими, якщо по дорозі до них ми забуваємо про вас. Такі ніжні руки матері, навіть після важкої роботи, - найдорожча згадка для кожної людини. Тож весняні квіти у Ваших долонях – лише данина нашої любові і вдячності. Залізничники завжди з повагою і турботою ставляться до кожної жінки. На всіх залізницях діють обладнані найновішим устаткуванням центри жіночого здоров’я. Укрзалізниця і надалі робитиме все можливе, аби наші жінки почувалися захищеними, гарними, коханими і щасливими».

    Василь Гладкіх нагородив цінними подарунками залізничників, що відзначились під час аварійно-відновлювальних робіт в Алчевську. В своїй промові Василь Гладкіх запевнив, що Укрзалізниця захищатиме інтереси залізничників не на словах, а реальними справами. Серед планів, які вже реалізуються, підвищення рівня заробітної плати з квітня цього року, забезпечення житлом усіх, хто стоїть у черзі на поліпшення житлових умов, продовження традицій залізничних династій.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.