• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий сучасний вокзал буде збудовано у Куп'янську

    Опубликовано: 2006-03-07 16:49:00

    7 березня Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх взяв участь в закладенні першого каменю будівництва вокзалу на станції Куп’янськ Південної залізниці. Рішення про будівництво нового вокзалу було ухвалено керівництвом з метою зростання безпеки пасажирських перевезень і підвищення культури обслуговування пасажирів.

    Разом з вокзалом буде побудована і впорядкована привокзальна площа. Будівля вокзалу розрахована на обслуговування до 500 пасажирів і складатиметься з двох секцій дальнього і приміського сполучень. Це буде красива і самобутня архітектурна споруда з незвичайним скляним куполом над головним вестибюлем. На вході і виході будуть побудовані пандуси для зручності інвалідів.

    На першому поверсі розмістяться зал очікування, кімната відпочинку для інвалідів, буфет, перукарня, поштове відділення. В окремому залі буде розміщено приміські каси з турнікетною системою для виходу на посадку, на другому поверсі передбачені зал очікування підвищеної комфортності, кімната для пасажирів з дітьми, на третьому поверсі буде окреме приміщення для тривалого відпочинку пасажирів, радіовузол, інші службові приміщення.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.