• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дніпропетровська облдержадміністрація проводить закупівлю товарів

    Опубликовано: 2006-03-13 15:19:00

    Згідно з Законом України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” та з метою створення конкурентного середовища у сфері державних закупівель, забезпечення прозорості процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти та досягнення оптимального і раціонального їх використання, а також на виконання розпорядження голови Дніпровської облдержадміністрації від 6 лютого 2006 року № 36-р-06 ”Про організацію закупівель товарів, робіт і послуг за кошти обласного бюджету у 2006 році" в облдержадміністрації було проведено прозоре розкриття тендерних пропозицій.

    10 березня процедури торгів проводили головне управління охорони здоров’я та управління внутрішньої політики облдержадміністрації. Головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації проводило розкриття тендерних пропозицій на закупівлю вугілля за процедурою відкритих торгів для обласного комунального закладу “Гейківська психоневрологічна лікарня”.

    Управління внутрішньої політики облдержадміністрації проводило розкриття тендерних пропозицій на закупівлю виготовлення постерів, відео- та аудіо роликів для соціальної реклами за процедурами цінового запиту.

    До участі у закупівлі вугілля для медичного закладу подали заявки 5 учасників, для виготовлення постерів – 4 учасники, для виготовлення аудіо роликів для соціальної реклами – 2 учасники.

    Робочі групи тендерних комітетів кожного управління облдержадміністрації перевірили наявність всіх необхідних документів, передбачених тендерною документацією, правильність їх оформлення, а також оголошувалась ціна кожної тендерної пропозиції. Цю інформацію внесено до протоколу розкриття тендерних пропозицій, який підписали всі учасники розкриття тендерних пропозицій.

    Переможець торгів (акцепт) визначиться на засіданні тендерного комітету замовника. Учасникам буде направлено повідомлення про результати торгів.

    У подальшому з учасником-переможцем торгів у визначений строк буде укладено договір на закупівлю. Інформація про це буде розміщена в засобах масової інформації.

    Нині вже сформовані річні плани закупівель, товарів, робіт і послуг за кошти обласного та місцевих бюджетів, відповідно до яких 20.03.2006 року будуть проведені процедури із запрошенням ЗМІ, депутатів постійних комісій обласної ради та всіх зацікавлених у цьому питанні.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.