• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон щодо вдосконалення державного регулювання у сфері будівництва житла

    Опубликовано: 2006-03-29 12:38:00

    У Верховній Раді України зареєстровано проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо вдосконалення державного регулювання у сфері будівництва житла та недопущення махінацій, типових до ситуації з "Еліта-Центром"), поданий народним депутатом А. Семиногою

    Законопроектом вносяться зміни до законів "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю", "Про інвестиційну діяльність", "Про рекламу", "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг".

    Пропонується вдосконалити державне регулювання у сфері будівництва житла та стабілізації ситуації на первинному ринку житла.

    Відповідно до проекту, "Обов\'язковою умовою укладання угоди між управителем фонду та забудовником має бути укладання забудовником з визначеним управителем страховиком договорів обов\'язкового страхування відповідальності перед третіми особами - установниками фонду при проведенні будівельно-монтажних робіт від ризиків порушення термінів будівництва та завдання моральної і матеріальної шкоди третім особам внаслідок неякісного виконання будівельно-монтажних робіт - на користь установників фонду".

    На думку автора проекту, прийняття законопроекту дасть можливість унеможливити в подальшому махінації на ринку житлового будівництва, захисту інтересів інвесторів та притягнути до відповідальності посадових осіб органів державної та місцевої влади.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.