• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано наркотичну речовину

    Опубликовано: 2006-03-30 18:10:00

    Переміщення наркотичної речовини через митний кордон України попереджено працівниками Старобільської, Куп’янської митниць, УСБУ та прикордонниками.

    У першому випадку, за попередньо отриманим орієнтуванням митники провели догляд особистих речей одного з пасажирів, який прибув на митний пост „Танюшівка” Старобільської митниці (Луганська область) автобусом сполученням „Новопсков-Ровеньки” і далі пішки прямував з Росії на територію України. У нашого співвітчизника на тілі під одягом було виявлено поліетиленовий пакет з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору (попередньо – марихуаною) вагою близько 200 г.

    В іншому випадку, наш співвітчизник, який прямував через Куп’янську митницю (Харківська область) електропотягом „Валуйки-Тополі”, переміщував 6300 г макового насіння. 42 пакети з насінням знаходилися під харчовими продуктами на дні дорожньої валізи пасажира. Насіння направлене на дослідження щодо вмісту в ньому наркотичної речовини. Це вже не перше подібне затримання: працівниками митного поста „Тополі” Куп’янської митниці (Харківська область) спільно з УСБУ нещодавно під час перевірки потягу сполученням „Владивосток-Харків” було виявлено 5790 г макового насіння. Експертне дослідження показало вміст у ньому домішок макової соломки.

    Усю наркотичну речовину затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.