• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Харківська УНП ініціює проведення форуму демократичних сил Харківщини

    Опубликовано: 2005-11-03 09:47:00
    19 листопада у Харкові відбудеться форум демократичних сил Харківщини, у якому візьмуть участь представники політичних партій та громадських організацій демократичного спрямування. Таке рішення було ухвалено на спільному засіданні керівництва Харківської обласної організації Української народної партії та голів громадських організацій, які підписали Меморандум про співпрацю з УНП. Про це повідомив один із ініціаторів підписання Меморандуму, голова товариства "Спадщина" В.Дячекно. Крім "Спадщини", до Меморандуму приєдналися товариство "Просвіта", Конгрес української інтелігенції, спілка багатодітних "Українська родина", Спілка Української молоді, "Молода Просвіта" та інші - загалом понад 30 патріотичних організацій.

    Меморандум передбачає підтримку на майбутніх парламентських і місцевих виборах Української народної партії та участь представників громадських організацій у формуванні списків кандидатів у депутати різних рівнів, членів дільничних виборчих комісій тощо. Але, як повідомив голова Харківської обласної організації УНП В.Третецький, "головною метою Меморандуму є створення на Харківщині широкої коаліції демократичних сил, яка б змогла перемогти на виборах". Саме ця тема і стане головною на Форумі демократичних сил. "Також учасники форуму проаналізують підсумки першого року роботи нової влади і дадуть їй свою оцінку", - повідомив В.Третецький.
     
    "Укрпартинформ"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.