• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зупинив дію Указу про перетворення внутрішніх військ МВС у невійськове формування

    Опубликовано: 2005-11-03 16:05:00
    Президент України Віктор Ющенко зупинив дію Указу від 18 серпня 2003 року про перетворення внутрішніх військ МВС у невійськове формування до прийняття Верховною Радою законодавчого акта з цього питання.Як повідомляв Укрінформ, Указ "Про питання перетворення внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України у невійськове формування" було підписано Леонідом Кучмою з метою "позбавлення МВС невластивих йому функцій".
     
    Документом, зокрема, передбачалося, що завдання внутрішніх військ щодо конвоювання осіб, які утримуються під вартою, засуджених до позбавлення волі, підсудних буде передано Держдепартаменту з питань виконання покарань. Розроблялася також нова форма одягу та спеціальні звання для рядових та начальників нового формування.У зв’язку з перетворенням внутрішніх військ у невійськове формування доручалося передусім внести відповідні зміни до законодавчої бази. Проте дану роботу не було виконано.
     
    Довідка Укрінформу. Внутрішні війська входять до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначені для охорони та оборони важливих державних об'єктів, перелік яких установлюється Кабінетом Міністрів України, а також для участі в охороні громадського порядку та боротьбі із злочинністю.
     
    "Урядовий портал"
     
     
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.