• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пакистан: Мобільний госпіталь МНС України надав допомогу постраждалим

    Опубликовано: 2005-11-03 17:14:00
    Понад 8000 пацієнтів прийняв на пакистанській землі мобільний госпіталь МНС України. За даними Всесвітньої організації охорони здоров`я ООН, район дислокації українського зведеного рятувального загону – високогірне місто Бішам та гірські населені пункти - є неблагополучним за санітарним і гігієнічним станом. Проте наші лікарі продовжують виконувати свою почесну місію, незважаючи на постійні контакти з інфекційними хворими, перепади температури, (вдень +35, вночі +5). Негаразди жодним чином не впливають і на якість надання медичної допомоги.
     
    Сьогодні, 3 листопада, українські медики за 16 днів роботи прийняли 8-тисячного постраждалого від землетрусів пакистанського громадянина. Це значно більше, ніж за всі попередні роки роботи шпиталю. Приміром, у Туреччині (м. Кьорфез) за 21 добу роботи надано медичну допомогу 5432 хворим і постраждалим, в Індії (м. Бхачау, штат Гуджарат) - 5558, Ірані (м. Бам) – 7304.
     
    Щойно до українського шпиталю прибув військовий аташе України в Ісламській Республіці Пакистан І. Шевцов. На зустрічі з нашими медиками і рятувальниками Ігор Миколайович зазначив: “Уряд Пакистану розуміє, в яких вкрай складних умовах доводиться працювати українським лікарям та рятувальникам, і надзвичайно вдячний за гуманітарну допомогу і благодійну місію. Праця та зусилля, докладені Вами для допомоги постраждалому населенню свідчать про Вашу доброзичливість і добру волю до надання допомоги ближнім”.
     
    Щиру подяку персоналу українського рятувального загону, який очолює полковник медслужби Петро Волянський, передали Президент Ісламської Республіки Пакистан Первез Мушараф, Міністр оборони Рао Сікандер Ікбал і Голова об`єднаного комітету начальників штабів ЗС країни - генерал-полковник Ексанулом ул Хак. У режимі багато профільної лікарні продовжує свою роботу мобільний госпіталь МНС України. Медична допомога надається цілодобово. Особовий склад почуває себе добре.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.